PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

BLOG

KERTBARÁTOK FIGYELMÉBE!

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.02.23 12:35
KERTBARÁTOK FIGYELMÉBE!

Kedves Kertbarátok,

Amikor kerti munkákra készülünk, fontos, hogy megfelelő munkavédelmi kesztyűket válasszunk, amelyek megfelelnek a feladatokhoz és biztosítják a kezeink biztonságát. A TOP Munkavédelmi Kesztűk kínálatából az alábbi típusok lehetnek ideális választások:

  1. TOP NITRIL MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Kiváló választás a kerti munkákhoz, mivel a nitril bevonat ellenáll a vegyszereknek, olajoknak, és víznek. Védi a kezeket a szúrásoktól, vágásoktól és irritációktól. Jó tapadást biztosít a szerszámokhoz.
  2. TOP LATEX MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Ha természetes anyagokkal dolgozunk, a latex bevonatú kesztyű megfelelő védelmet nyújt. Rugalmas és kényelmes viselet, jó tapadással és mechanikai védelemmel.
  3. TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Könnyű és légáteresztő kivitel, ideális kerti munkákhoz. A PU bevonat kényelmes viseletet biztosít, és megfelelő védelmet nyújt a különböző munkafolyamatok során.
  4. TOP CUT PU (HP501) VÁGÁSBIZTOS PU MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Amennyiben a kerti munkák során szükség lehet vágásbiztos védelemre, ez a kesztyű megfelelő választás lehet. Kényelmes viselet és jó tapadás mellett vágószerszámoktól is védi a kezet.

Mindannyian tudjuk, hogy a kerti munkák sokféle feladatot magukban foglalnak, és a megfelelő védőkesztyű kiválasztása fontos a biztonság és a kényelem érdekében. A TOP Munkavédelmi Kesztyűk széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

Reméljük, hogy a fent említett kesztyűk segítenek Önnek a kertben való munkavégzés során. Ha bármilyen kérdése van, vagy további segítségre van szüksége, állunk rendelkezésére.

Kellemes kertészkedést kívánunk!

Üdvözlettel,