PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

VÉDŐKESZTYŰ

Védőkesztyű Típusok és Szabványok: Biztonság a Kézvédelem Terén

A védőkesztyűk kiválasztása és megfelelő használata kulcsfontosságú a különböző munkavédelmi környezetekben. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a különböző védőkesztyű típusokat, valamint a hozzájuk kapcsolódó szabványokat, hogy segítsünk az optimális választásban.

1. Védőkesztyű Típusok:

a. Mechanikai Védelem: - Célja a sérülések elleni védelem, amelyek a sérülékeny területek mechanikai behatásaiból erednek, például vágás, szúrás vagy ütés ellen.

b. Vezetőképesség: - Elektromos és elektronikai munkavégzés során alkalmazott kesztyűk, amelyek megakadályozzák az elektromos áram áthaladását a kézen.

c. Védőkeményítők: - Speciális munkakörülményekhez tervezett kesztyűk, amelyek védik a kézfejet az éles, nehezebb tárgyaktól és sérülésektől.

d. Védőkémiai: - Kémiai anyagokkal szembeni ellenállásra tervezett kesztyűk, amelyek megfelelnek a kémiai biztonsági követelményeknek.

e. Védőhő: - Magas hőmérsékletű munkavégzéshez tervezett kesztyűk, amelyek védelmet nyújtanak a hő és lángok ellen.

f. Hidegálló: - Alacsony hőmérsékletű körülmények között használt kesztyűk, amelyek megakadályozzák a hideg okozta károsodást.

2. Védőkesztyű Szabványok:

a. EN 388: - A mechanikai kockázatokra vonatkozó európai szabvány. Osztályozza a védőkesztyűket vágás, szúrás, szakadás és kopás ellen.

b. EN 407: - A hő és lángok elleni védelmet értékeli, beleértve a hővezetést, hőállóságot és lángállóságot.

c. EN 511: - A hidegállósági tesztekre vonatkozik, beleértve a hideg levegővel, a vízzel és a hidegtestekkel való érintkezést.

d. EN 421: - A radioaktív szennyezések elleni védőkesztyűk követelményeit határozza meg.

e. EN 374: - A vegyszerekkel szembeni ellenállásra vonatkozó európai szabvány.

f. EN 60903: - A vezetőkesztyűkre vonatkozó szabvány elektromos munkálatokhoz.

A szabványoknak való megfelelés biztosítja, hogy a védőkesztyűk megfeleljenek a tervezett felhasználásnak, és hatékonyan védjék a kézfejet a potenciális veszélyektől. Fontos, hogy a különböző munkakörnyezetekhez megfelelő típusú és szabványoknak megfelelő védőkesztyűt válasszunk.

Marhabőr Védőkesztyűk: Előnyök és Gyakorlati Alkalmazások

A marhabőr védőkesztyűk hagyományosan kiváló védelmet nyújtanak különböző munkakörnyezetekben, különféle előnyökkel és alkalmazási területekkel rendelkeznek.

Előnyök:

  1. Ütés- és Kopásállóság: Marhabőr erős és strapabíró, így hatékonyan védi a kézfejet az ütésektől és a kopástól. Ideális olyan munkákhoz, ahol a kéznek ellenállnia kell a súrlódásnak és a mechanikai hatásoknak.

  2. Kényelem és Rugalmasság: A marhabőr lágy, rugalmas és kényelmes viseletet biztosít. A kesztyű kiválóan illeszkedik, ami lehetővé teszi a könnyű mozgást és a szabad mozgást a munka során.

  3. Védelem a Szúrás Ellen: A vastag marhabőr réteg hatékony védelmet nyújt a szúrások ellen, amely fontos lehet például olyan munkáknál, ahol hegyes vagy éles tárgyakkal kell dolgozni.

  4. Jó Tapintás: Marhabőr kesztyűk esetében megőrzik a jó tapintást és érzékenységet, így alkalmazhatók olyan munkákhoz, ahol a finom mozdulatok és érzékenység elengedhetetlen.

  5. Hővédelem: Marhabőr természetes szigetelő képessége miatt védi a kezet a hideg időjárástól, így hideg környezetben is használható.

Gyakorlati Alkalmazások:

  1. Építőipar: Ideális választás a marhabőr kesztyű az építkezéseken és más építőipari tevékenységek során, ahol a kézvédelem és a kényelem kiemelten fontos.

  2. Kézi Munkák: Széles körű alkalmazások a marhabőr védőkesztyűk számára a különböző kézi munkákon, például csomagolás, raktározás és anyagmozgatás területén.

  3. Feldolgozóipar: A marhabőr kesztyűk ellenállók a mechanikai hatásokkal és szúrásokkal szemben, így ideálisak a feldolgozóiparban való használatra.

  4. Szabadtéri Tevékenységek: Kiválóan alkalmasak szabadtéri tevékenységekhez, mint például kempingezés vagy vadászat, ahol a kézvédelem és a kényelem egyaránt fontos.

  5. Általános Szervizmunkák: A marhabőr védőkesztyűk használata ajánlott az általános szervizmunkákhoz, ahol a kézvédelem mellett a rugalmasság és kényelem is fontos.

Fontos megjegyezni, hogy a marhabőr védőkesztyűk minden alkalmazás esetén megfelelővé tehetők, ha megfelelnek az adott munkakörülményeknek és az előírt biztonsági előírásoknak. A megfelelő típusú védőkesztyű kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony kézvédelem és a biztonságos munkavégzés érdekében.

A mártott védőkesztyűk kiváló választást jelentenek különféle munkakörnyezetekben, és számos előnnyel rendelkeznek, amelyek kiemelik őket az egyes alkalmazási területeken. Az alábbiakban bemutatjuk a mártott védőkesztyűk előnyeit és néhány gyakorlati alkalmazási területüket.

Előnyök:

  1. Kopásállóság: A mártott védőkesztyűk extra kopásállósággal rendelkeznek, amelyek ellenállnak a súrlódásnak és a mechanikai hatásoknak. Ez ideális olyan munkáknál, ahol a kézvédelmet fokozott igények támasztják.

  2. Csúszásmentes Felület: A mártott bevonat kiválóan tapad, ami csökkenti az esélyét a csúszásnak és segíti a biztonságos fogást. Ez különösen fontos olyan tevékenységek során, ahol a biztos fogás létfontosságú.

  3. Vízállóság: A mártott bevonat védelmet nyújt a víz ellen, így a védőkesztyűk ideálisak lehetnek nedves környezetekben végzett munkákhoz.

  4. Olaj- és Vegyszerállóság: Néhány mártott védőkesztyű kifejezetten ellenáll az olajnak és vegyszereknek, így ideális választás lehet ipari környezetekben.

  5. Hővédelem: Bizonyos típusú mártott bevonatok kiváló hővédelmet nyújtanak, amely fontos lehet például forró felületekkel végzett munkáknál.

  6. Kényelem: A mártott védőkesztyűk általában puha, rugalmas és kényelmes viseletet biztosítanak, ami hosszabb munkaidő alatt is kényelmessé teszi a viselést.

Gyakorlati Alkalmazások:

  1. Építőipar: Az építőipari munkák során a mártott védőkesztyűk védelmet nyújtanak a súrlódás és a mechanikai hatások ellen.

  2. Csomagolás és Anyagmozgatás: Ideális választás a csomagolóiparban és a raktározás során, ahol a csúszásmentes felület és a kopásállóság kiemelten fontos.

  3. Kertészet: A vízálló tulajdonságoknak köszönhetően a mártott védőkesztyűk megfelelőek lehetnek a kertészetben végzett munkákhoz.

  4. Gyártás: Az olaj- és vegyszerállóság miatt a mártott védőkesztyűk alkalmasak gyártási környezetekben történő felhasználásra.

  5. Élelmiszeripar: Bizonyos típusú mártott védőkesztyűk megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak és alkalmasak élelmiszerekkel való munkavégzéshez.

  6. Szállítás és Logisztika: Azokban az iparágakban, ahol szükség van a csomagok biztonságos mozgatására, a mártott védőkesztyűk segíthetnek a biztos fogásban.

A mártott védőkesztyűk széles körű előnyeik és alkalmazási lehetőségeik révén sokféle iparágban hasznosak lehetnek a biztons

A védőkesztyűk mechanikai védelmi képességeit különböző szempontok alapján lehet értékelni. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú szempontot sorolok fel:

  1. Kopásállóság: A kopásállóság a kesztyű anyagának ellenállását méri a súrlódással és a koptatással szemben. Minél magasabb a kopásállóság, annál hosszabb ideig megőrzi a kesztyű az eredeti állapotát.

  2. Szakítószilárdság: A szakítószilárdság azt mutatja, hogy a kesztyű mennyi erőt bír el anélkül, hogy szétszakadna. Ez fontos a mechanikai behatások elleni védelem szempontjából.

  3. Szúrásállóság: Szúrásállóság esetén a kesztyű ellenálló az éles tárgyak, például tüskék, hegyes szerszámok ellen. A szúrásállóság értékei a szabványokban meghatározott tesztek alapján kerülnek megállapításra.

  4. Vágásállóság: A vágásállóság azt mutatja, hogy a kesztyű ellenáll-e a vágásnak. Szabványokban meghatározott próbák alapján különböző vágásállósági osztályokba sorolják a kesztyűket.

  5. Szorítóerő: A szorítóerő azt méri, hogy a kesztyű mennyire képes ellenállni a szorító hatásoknak. Ez például fontos lehet olyan munkakörnyezetekben, ahol szerszámokat, gépeket kell kezelni.

  6. Repedésállóság: A repedésállóság azt mutatja, hogy a kesztyű mennyire tartós a hajlításnak, törésnek ellenállva. Ez különösen fontos olyan munkafolyamatoknál, ahol a kesztyű folyamatos mozgásnak van kitéve.

Ezeket a mechanikai védelmi képességeket számos teszt és szabvány alapján értékelik, például az EN 388-as európai szabványban. Az EN 388 szabvány az említett tulajdonságokat számszerű értékekkel kifejezve mutatja meg a felhasználóknak, hogy egy adott védőkesztyű milyen mértékben véd a mechanikai veszélyek ellen.

 

Az elektromos és elektronikai védelem területén alkalmazott védőkesztyűknek különféle tulajdonságokkal és képességekkel kell rendelkezniük a munkavégzés során. Az alábbiakban olyan jellemzőket sorolok fel, amelyek meghatározzák ezeket a védőkesztyűket:

  1. Elektromos szigetelés: Az elektromos védőkesztyűk elsődleges feladata az elektromos árammal szembeni szigetelés biztosítása. Ezek a kesztyűk olyan anyagból készülnek, amely megakadályozza az elektromos áram áramlását a kéz felé, így védelmet nyújtanak az áramütés ellen.

  2. Villamosízület-védelem: Egyes védőkesztyűk kifejezetten tervezve vannak arra, hogy megvédjék a kezet a villamosízületektől vagy más elektromos berendezésektől származó sérülésektől. Ez különösen fontos az elektromos berendezések karbantartásakor és javításakor.

  3. Antisztatikus tulajdonságok: Az elektronikai berendezések körül dolgozóknak szükségük lehet olyan kesztyűkre, amelyek antisztatikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek a kesztyűk megakadályozzák a statikus elektromosság felhalmozódását, ami csökkentheti az elektronikai eszközök károsodásának kockázatát.

  4. Finom motoros képesség támogatása: Mivel az elektromos és elektronikai munkák finom motoros képességeket igényelnek, a védőkesztyűknek olyan kialakítással kell rendelkezniük, amely lehetővé teszi az apró mozdulatok kivitelezését, például csavarok meghúzását, kábelek csatlakoztatását stb.

  5. Kényelem és érzékenység: Az elektronikai munkavégzés során fontos, hogy a védőkesztyűk kényelmesek legyenek és megfelelő érzékenységet biztosítsanak, hogy a munkavállalók hatékonyan tudják kezelni az eszközöket és alkatrészeket.

Fontos megjegyezni, hogy az elektromos és elektronikai védőkesztyűknek meg kell felelniük a megfelelő szabványoknak és előírásoknak, például az EN 60903-as európai szabványnak. Ezek a szabványok meghatározzák a kesztyűk tesztelésének és minősítésének eljárásait, így garantálva a megfelelő védelmi szintet és biztonságot a felhasználók számára.

 

A kémiai és vegyszerálló védőkesztyűk olyan munkakörnyezetekben nyújtanak védelmet, ahol a munkavállalók különféle vegyi anyagokkal, olajokkal vagy más kémiai szerekkel érintkezhetnek. Az ilyen védőkesztyűknek számos fontos tulajdonsággal kell rendelkezniük a megfelelő védelem biztosítása érdekében:

  1. Anyagok: Kémiai és vegyszerálló védőkesztyűk általában speciális polimer vagy gumi alapanyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a különböző vegyi anyagoknak. Például neoprént, nitrilt, PVC-t vagy latexet alkalmazhatnak az ilyen típusú kesztyűk készítése során.

  2. Állóképesség: Ezeknek a kesztyűknek képesnek kell lenniük ellenállni a vegyszereknek, savaknak, lúgoknak és más káros anyagoknak, amelyekkel a munkavállalók érintkezhetnek a munkájuk során.

  3. Szellőzés: A kémiai védőkesztyűknek lehetővé kell tenniük a bőr számára, hogy lélegezzen, és el kell kerülniük a túlzott izzadást, ami kényelmetlenséget és irritációt okozhat.

  4. Flexibilitás: Annak ellenére, hogy erős védelmet nyújtanak, a kémiai védőkesztyűknek kellően rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy a munkavállalók hatékonyan tudjanak dolgozni és kezelni az eszközöket.

  5. Jelölések és minősítések: A kémiai védőkesztyűknek meg kell felelniük az adott vegyi anyagoknak való kitettségre vonatkozó szabványoknak és előírásoknak. Az EN 374-es szabványsorozat például meghatározza a vegyszerálló védőkesztyűk minősítési rendszerét.

  6. Munkakörnyezet és alkalmazás: A megfelelő védőkesztyű kiválasztása során figyelembe kell venni a munkakörnyezetet, a végzett feladatokat, valamint a munkavállalók által használt vegyi anyagok típusát és koncentrációját.

A megfelelő védőkesztyű kiválasztásához a munkáltatóknak és munkavállalóknak egyaránt ismerniük kell a használni kívánt vegyi anyagok tulajdonságait és a kiválasztott védőkesztyűk specifikációit. Az ilyen típusú védőkesztyűk használata kulcsfontosságú a munkavállalók egészségének és biztonságának megőrzése érdekében a vegyi anyagokkal való munkavégzés során.

 

Hőálló védőkesztyűk olyan munkakörnyezetekben használatosak, ahol a munkavállalók hőforrásokkal, magas hőmérsékletű tárgyakkal vagy forró folyadékokkal érintkezhetnek. Ezek a kesztyűk olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek célja a munkavállalók kezeinek védelme a hő okozta sérülések ellen. A hőálló védőkesztyűk jellemzői a következők:

  1. Anyagok: A hőálló védőkesztyűk gyakran speciális anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek. Képesek lehetnek szintetikus anyagok, például aramid (mint a Kevlar), nomex vagy más hőálló textíliák alkalmazására.

  2. Hőmérsékleti tartomány: A kesztyűk megfelelnek bizonyos hőmérsékleti tartományoknak, amelyek jelzik, milyen magas hőmérsékleten biztosítanak hatékony védelmet. Fontos figyelembe venni a munkakörnyezetben előforduló hőmérsékletet és annak változásait.

  3. Kontaktusidő: A hőálló védőkesztyűk esetében a kontaktusidő a fontos tényező. Ez jelzi, mennyi ideig képesek a kesztyűk védelmet nyújtani egy adott hőforrással való érintkezés esetén.

  4. Flexibilitás: A kesztyűknek elegendő flexibilitással kell rendelkezniük ahhoz, hogy a munkavállalók hatékonyan tudjanak dolgozni. A merev vagy nehezen mozgatható kesztyűk csökkenthetik a munkavégzés hatékonyságát.

  5. Jelölések és minősítések: A hőálló védőkesztyűknek meg kell felelniük a releváns szabványoknak és minősítésekenek, például az EN 407 szabványnak, amely a hő- és lángállóságra vonatkozik.

  6. Munkakörnyezet és alkalmazás: Az optimális hőálló védőkesztyű kiválasztása során fontos figyelembe venni a munkavégzés körülményeit és azokat a forrásokat, amelyekkel a munkavállalók érintkezhetnek.

A hőálló védőkesztyűk kiválasztása személyre szabott megközelítést igényel, figyelembe véve a munkakörnyezet specifikációit és a munkavállalók egyéni igényeit. A megfelelő védőkesztyű segíthet megelőzni a hő okozta sérüléseket és biztonságosabbá tenni a magas hőmérsékletű környezetekben végzett munkát.

 

A téli hidegálló védőkesztyűk célja a hideg környezetben végzett munkavégzés során a munkavállalók kezeinek melegen és szárazon tartása. Ezek a kesztyűk különféle tulajdonságokkal rendelkeznek a hideg elleni hatékony védelem érdekében. A téli hidegálló védőkesztyűk jellemzői a következők:

  1. Szigetelés: A hidegálló védőkesztyűkben használt anyagok kiváló szigetelőképességgel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a hideget a kesztyűbe való behatolásban. Gyakran a kesztyűk belső részén szigetelő anyagok, például műszőrme vagy egyéb hőtartó anyagok találhatók.

  2. Vízállóság: A hidegálló kesztyűk vízálló anyagokból készülhetnek, hogy megakadályozzák a hidegben való nedvesedést és a munkavállalók kezeinek szárazon tartását.

  3. Légáteresztő képesség: Fontos, hogy a hidegálló védőkesztyűk légáteresztők legyenek, hogy a kezek ne izzadjanak meg, és ne alakuljon ki a hidegben a nedvesség.

  4. Kényelem: A hidegálló védőkesztyűk kényelmesek kell legyenek, hogy a munkavállalók szabadon mozoghassanak és hatékonyan tudjanak dolgozni, még a hideg környezetben is.

  5. Markolat- és tapadás: A hidegálló kesztyűk texturált felülettel rendelkezhetnek, hogy a munkavállalók hatékonyan tudjanak dolgozni és megfelelően tartsák a szerszámokat.

  6. Ellenállás a hideg okozta káros hatásokkal szemben: A hidegálló kesztyűk védelmet nyújtanak a hideg okozta bőrkárosodások, például fagyás, hideg égés stb. ellen.

  7. Minősítések: A hidegálló védőkesztyűk esetében is fontos, hogy megfeleljenek a releváns szabványoknak, például az EN 511-nek, amely a hideg elleni védelmi tulajdonságokat minősíti.

A téli hidegálló védőkesztyűk kiválasztásakor figyelembe kell venni a munkakörnyezet hidegségét, a munkavégzés jellegét, és azokat a speciális igényeket, amelyek a hideg időjárási körülmények között merülnek fel. A megfelelő kesztyű kiválasztása segít megelőzni a hideg okozta sérüléseket és biztosítja a munkavállalók kényelmét és biztonságát a hideg körülmények között.

A TOP COW-A marhabőr védőkesztyű

egy kiváló minőségű munkavédelmi kesztyű, amelyet marhabőr anyagból készítenek. Ez a termék kiváló védelmet nyújt a különböző munkakörnyezetekben, különféle iparágakban végzett munkákhoz.

Főbb jellemzők:

  1. Anyag és kialakítás: A kesztyű marhabőrből készül, ami rendkívül strapabíró és ellenálló anyag. Az erős varrás és a megfelelő kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a hatékony védelmet.

  2. Kényelem: A TOP COW-A kesztyű kialakítása lehetővé teszi a kényelmes viselést hosszabb ideig is. A bőr anyaga rugalmas, ami segít a szabad mozgásban és a kényelmes munkavégzésben.

  3. Védőtulajdonságok: A marhabőr természetes védelmet nyújt a sérülések és sérülések ellen. A kesztyű kiválóan alkalmas a különféle munkakörnyezetekben előforduló vegyi anyagok, kopás és egyéb külső hatások elleni védelemre.

  4. Alkalmazások: A TOP COW-A marhabőr védőkesztyű széles körű ipari alkalmazásokhoz alkalmas, ideértve az építőipart, a gépészeti munkákat, az általános karbantartást és egyéb olyan munkákat, ahol szükség van a kézvédelemre.

  5. Méret és illeszkedés: A kesztyű különböző méretekben kapható, hogy illeszkedjen minden felhasználó kezére. A megfelelő méret és illeszkedés biztosítja a hatékony védelmet és a kényelmes viselést.

  6. Szabványok: A TOP COW-A marhabőr védőkesztyű megfelel a releváns iparági szabványoknak és minőségi előírásoknak.

  7. Stílus és design: A kesztyű modern és praktikus designnal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nemcsak hatékony, hanem esztétikailag is vonzó.

A TOP COW-A marhabőr védőkesztyű kiváló minőségű anyagokból és precíz kivitelezéssel készül, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak a munkavédelem terén. Ez egy megbízható és tartós megoldás a kézvédelem területén.

Tulajdonságai:

  • Hasított marhabőr tenyérborítás.
  • Pamut, szellőző kézhát.
  • Megerősített ujjperc bőr borítás.
  • Artéria és ökölcsont védelem.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 4223X

12 pár/csomag, 120 pár/karton (10 csomag)

Méret: 10 és 12

Kiknek ajánljuk?

Rendkívüli strapabírósága miatt, olyan tevékenységekhez, ahol fontos a továbbszakító erő elleni védekezés.

TOP COW-A MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

A TOP COWBOY marhabőr védőkesztyű

egy kiemelkedő minőségű munkavédelmi eszköz, amely a marhabőr tartósságára és a hatékony védelemre összpontosít. Íme néhány kulcsfontosságú jellemzője:

Főbb jellemzők:

  1. Anyag és kialakítás: A kesztyűt magas minőségű marhabőrből készítik, amely kiváló kopásállósággal és strapabírósággal rendelkezik. Az erős varrás és a megfelelő kialakítás biztosítja a hosszú élettartamot és a hatékony védelmet.

  2. Kényelem: A marhabőr rugalmassága és puhasága biztosítja a kényelmes viselést hosszabb munkaórák során is. A kesztyű kialakítása lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes illeszkedést.

  3. Védőtulajdonságok: A marhabőr természetes védelmet nyújt a sérülések és a külső hatások ellen. A TOP COWBOY kesztyű kiválóan alkalmas az olyan munkakörnyezetekhez, ahol vegyi anyagokkal, éles tárgyakkal vagy kopással járó veszélyekkel találkozhat.

  4. Alkalmazások: A kesztyű széles körű alkalmazhatósággal rendelkezik, beleértve az építőipart, a mezőgazdaságot, a gépészeti munkákat és egyéb olyan feladatokat, ahol a kézvédelem kiemelt fontosságú.

  5. Méret és illeszkedés: A TOP COWBOY marhabőr védőkesztyű különböző méretekben elérhető, így minden felhasználó megtalálhatja a megfelelő illeszkedést és védelmet.

  6. Stílus és design: Az esztétikus megjelenés és a praktikus design teszi a TOP COWBOY-t vonzóvá, miközben megfelel minden munkavédelmi elvárásnak.

A TOP COWBOY marhabőr védőkesztyű egy megbízható és tartós választás a kézvédelem terén, biztosítva a felhasználó számára a szükséges biztonságot és kényelmet a munkavégzés során.

Egy klasszikus rakodó bőr védőkesztyű, marhabőrből. II. osztályú

Tulajdonságok:

  • "B" minőségű marhabőr, II. osztályú védőkesztyű.
  • Piros pamut, szellőző kézhát.
  • Megerősített ujjperc bőr borítás.
  • Artéria és ökölcsont védelem.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 4223X

12 pár/csomag, 120 pár/karton (10 csomag)

Méret: 10

Kiknek ajánljuk?

A következő munkatevékenységekhez: építőiparhoz, rakodáshoz vagy akár bányászathoz is kiváló választás ez a védőkesztyű.

TOP COWBOY MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

A TOP GLV PAPA-D cérna védőkesztyű

egy kiváló minőségű munkavédelmi eszköz, amely kifejezetten tervezve lett a kézvédelem és a kényelem optimalizálása érdekében. Íme néhány kulcsfontosságú jellemzője:

Főbb jellemzők:

  1. Anyag és kialakítás: A kesztyűt strapabíró cérna anyagból készítik, amely kiváló kopásállósággal és ellenállással rendelkezik. Az erős varrás és a megfelelő kialakítás biztosítja a hosszú élettartamot és a hatékony védelmet.

  2. Kényelem: A cérna anyag rugalmassága és légáteresztő képessége kényelmes viseletet biztosít hosszabb munkaórák során is. A kesztyű kialakítása lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmes illeszkedést.

  3. Védőtulajdonságok: A TOP GLV PAPA-D cérna védőkesztyű megfelelő védelmet nyújt a kéz számára a sérülések és a külső hatások ellen. Ideális olyan feladatokhoz, ahol a kéz védelme kiemelt fontosságú, például csiszolás, csomagolás vagy egyéb kézi munkák során.

  4. Alkalmazások: A kesztyű sokféle feladathoz alkalmazható, beleértve az építőipart, a csomagolást, a logisztikát és más olyan tevékenységeket, ahol fontos a kézvédelem és a megfelelő tapintás megtartása.

  5. Méret és illeszkedés: A TOP GLV PAPA-D cérna védőkesztyű különböző méretekben elérhető, így minden felhasználó megtalálhatja a megfelelő illeszkedést és védelmet.

  6. Stílus és design: Az esztétikus megjelenés és a praktikus design teszi a TOP GLV PAPA-D-t vonzóvá, miközben megfelel minden munkavédelmi elvárásnak.

A TOP GLV PAPA-D cérna védőkesztyű megbízható választás, amely a kézvédelem és a kényelem terén is kiváló teljesítményt nyújt.

TOP GLV PAPA-D  cérnakesztyű.

Tulajdonságok:

  • alap: 100% poliamid
  • Gumírozott és kötött mandzsetta.
  • Többszöri használatra.
  • PVC tenyérpontozással.
  • Jó tapadás.
  • Kiváló fogásbiztosság.
  • Nem szöszöl.
  • Kényelmes.
  • Szellőző.
  • EN388 (214XXX)
  • CAT II.

Méret: 8-10

CÉRNA VÉDŐKESZTYŰ PVC TENYÉRPONTOZÁSSAL

A TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

egy kiváló minőségű munkavédelmi eszköz, amelyet azért terveztek, hogy optimális védelmet nyújtson a kéznek különböző munkakörnyezetekben. Íme néhány kulcsfontosságú jellemzője:

Főbb jellemzők:

  1. Anyag és kialakítás: A kesztyűt prémium minőségű poliuretán (PU) anyagból készítik, ami kiválóan ellenáll az igénybevételnek és a kopásnak. A mártott kialakításnak köszönhetően növeli a tapadást és a kopásállóságot.

  2. Kényelem: A PU anyag rugalmas és könnyű, ami kényelmes viseletet biztosít hosszabb munkaidő alatt is. A kesztyű légáteresztő, így megakadályozza a túlzott izzadást és kényelmes marad a viselője számára.

  3. Védőtulajdonságok: A PU bevonat védelmet nyújt a sérülések, a kisebb vágások és sérülések ellen. Ideális olyan munkákhoz, ahol fontos a kézvédelem, például építőipar, logisztika, csomagolás és egyéb manuális munkafolyamatok.

  4. Ütésállóság: A kesztyű kialakítása és anyaga biztosítja a megfelelő ütésállóságot, ami különösen fontos, ha a kezeket ütésveszélyes környezetben használják.

  5. Alkalmazások: A TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ sokféle feladathoz alkalmas, beleértve az építőipart, a raktározást, az anyagmozgatást és egyéb olyan munkákat, ahol a kézvédelem kiemelt fontosságú.

  6. Méret és illeszkedés: A kesztyű különböző méretekben elérhető, így minden felhasználó megtalálhatja a megfelelő illeszkedést és védelmet.

  7. Stílus és design: Az esztétikus megjelenés és a praktikus design teszi a TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ-t vonzóvá, miközben megfelel minden munkavédelmi elvárásnak.

A TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ megbízható és hatékony választás, amely a kézvédelem és a funkcionalitás terén is kiváló teljesítményt nyújt.

Tulajdonságai:

  • Poliészter alapú.
  • Tenyerén PU mártott védőkesztyű.
  • Terepszínű.
  • Szellőző kézhát.
  • Széles méretszortiment.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 3121XX

12 pár/csomag, 120 pár/karton (10 csomag)

Méret: 7-10

Kiknek ajánljuk?

Kertészeti munkálatokhoz például virág ültetéshez is kiváló választás ez a PU mártott védőkesztyű.

TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

A TOP LACOV BÁRÁNYBŐR VÉDŐKESZTYŰ

 

kiváló minőségű és strapabíró munkavédelmi eszköz, kifejezetten tervezve annak érdekében, hogy optimális védelmet nyújtson a kezeknek a különböző munkakörnyezetekben. Az alábbiakban bemutatom a kesztyű főbb jellemzőit:

Főbb jellemzők:

  1. Anyag és kialakítás: A kesztyű kiváló minőségű báránybőrből készült, ami nemcsak erős és tartós, hanem kényelmes viseletet is biztosít. A bőr kiváló tapintást és ütéselnyelő képességet biztosít.

  2. Kényelem: A báránybőr könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi a kényelmes viseletet hosszabb munkaidő alatt is. A puha bőr kiválóan illeszkedik a kéz formájához.

  3. Védőtulajdonságok: A báránybőr kiváló védelmet nyújt a sérülések, kisebb vágások és kopás ellen. Ideális olyan munkákhoz, ahol fontos a kézvédelem, például építőipar, fakitermelés, valamint egyéb fizikai munkák.

  4. Ütésállóság: A bőr kialakítása és vastagsága miatt a kesztyű hatékonyan védi a kezet az ütésekkel szemben.

  5. Alkalmazások: A TOP LACOV BÁRÁNYBŐR VÉDŐKESZTYŰ széles körben alkalmazható, beleértve az építőipart, mezőgazdaságot, fafeldolgozást, gépkezelést és egyéb olyan munkákat, ahol a kézvédelem kiemelt jelentőségű.

  6. Méret és illeszkedés: A kesztyű különböző méretekben elérhető, így minden felhasználó megtalálhatja a megfelelő illeszkedést és védelmet.

  7. Stílus és design: Az esztétikus megjelenés és a tradicionális báránybőr kivitelezés teszi a TOP LACOV BÁRÁNYBŐR VÉDŐKESZTYŰ-t vonzóvá és időtállóvá.

A TOP LACOV BÁRÁNYBŐR VÉDŐKESZTYŰ megbízható választás minden olyan felhasználó számára, aki strapabíró, kényelmes és hatékony védelmet keres a kezeinek a mindennapi munkája során.

Tulajdonságai:

  • Báránybőr védőkesztyű.
  • Pamut kézhát.
  • Gumírozott mandzsetta, tépőzárral erősítve.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 2121X

 12 pár/csomag, 120 pár/karton.
Méret: 8-11

Normál igénybevételre kialakított minőségi védőkesztyű, kiváló választás sofőrök részére is.

TOP LACOV BÁRÁNYBŐR VÉDŐKESZTYŰ

TOP BUFF MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

Marhabőr munkavédelmi kesztyű.

Tulajdonságai:

  • Hasított bőr kézhát és préselt fedett bőr tenyér
  • Kényelmes kialakítás
  • Többszöri felhasználás
  • Kiváló tapadás
  • Magas kopásállóság
  • Magas szakítószilárdság
  • Lazán gumírozott mandzsetta
  • Kategória II.
  • EN 388
  • Védelmi szintek: 3134XX

Méret: 9-11

Kiknek ajánljuk?

Széleskörűen alkalmazható kényelmes, bőr védőkesztyű.

TOP BUFF MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

TOP COW DOUBLE MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

Egy klasszikus strapabíró marhabőr rakodókesztyű.

Tulajdonságai:

  • Dupla marhabőr tenyérborítás.
  • Pamut, szellőző kézhát.
  • Megerősített ujjperc bőr borítás.
  • Artéria- és ökölcsont védelem.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 4234X

12 pár/csomag, 120 pár/karton (10 csomag)

Méret: 10 és 12

Kiknek ajánljuk?

Minden ipari tevékenységhez kiváló választás.

TOP COW DOUBLE MARHABŐR VÉDŐKESZTYŰ

TOP CANVAS VÉDŐKESZTYŰ HASÍTOTT MARHABŐR, PAMUT KÉZHÁT TENYÉRBÉLÉS 

 

Egy klasszikus rakodó védőkesztyű, hasított marhabőrből.
 

Tulajdonságai:

  • Hasított marhabőr védőkesztyű.
  • Pamut tenyérbélés és kézhát.
  • Artéria és ökölcsont védelem.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 4223X

TOP CANVAS VÉDŐKESZTYŰ HASÍTOTT MARHABŐR, PAMUT KÉZHÁT TENYÉRBÉLÉS

TOP GORUC KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ

Puha kecskebőr védőkesztyű.

Tulajdonságai:

  • Teljes kecskebőr védőkesztyű.
  • Kényelmes kialakítás.
  • Kézfejen belső csuklógumírozás.
  • Lazán gumírozott mandzsetta.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 2121X

12 pár/csomag, 240 pár/karton (20 csomag)

Méret: 8-11

Kiknek ajánljuk?

Széleskörűen alkalmazható kényelmes, bőr védőkesztyű.

TOP GORUC KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ

TOP GOAT KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ, SOFŐRKESZTYŰ

Kecskebőr sofőrkesztyű.

Tulajdonságok:

  • Tenyere kecskebőr
  • Pamut, szellőző kézhát
  • Ujjperc védelem, bőr borítással
  • Gumírozott, tépőzáras mandzsetta
  • Többszöri felhasználás
  • Strapabíró, erős kopásállóság
  • EN 388
  • Kategória II.
  • Védelmi szintek: 4132XX

Méret: 8-11

Kiknek ajánljuk?

Könnyű ipari munkákhoz is kiváló választás.

TOP GOAT KECSKEBŐR VÉDŐKESZTYŰ, SOFŐRKESZTYŰ

TOP WORKER (LX600) LATEX MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

Egy klasszikus, csúszásbiztos, érdesített, latex mártott védőkesztyű. Kedvező ár, kényelmes viselet és kiváló tapadási képesség.

Tulajdonságai:

  • Kevertszálas alapú.
  • Tenyerén érdesített latex mártott.
  • Szellőző kézhát.
  • Csúszásbiztos.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • Színek: Green és Orange
  • EN 388:2017
  • Védelmi szintek: 3142X

12 pár/csomag, 120 pár/karton (10 csomag)

Méret: 8, 9, 10, 11

Kiknek ajánljuk?

Ha fontos a megfelelő fogásbiztonság munkavégzés közben, akkor a TOP WORKER védőkesztyű lesz a megfelelő választás.

TOP WORKER (LX600) LATEX MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

TOP FL BLUE LATEX MÁRTOTT POLIÉSZTER VÉDŐKESZTYŰ

Poliészter alapú munkavédelmi kesztyű, csuklóig latexbe mártva és kék latex habbal a tenyéren és ujjvégeken!

Tulajdonságai:

  • PE alapú.
  • Csuklóig latexbe mártott, a tenyéren és ujjvégeken latex habba mártott.
  • Kiváló fogásbiztonság.
  • Olajálló és csúszásbiztos, tenyere érdesített.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • Mechanikai hatások ellen védő termék.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 2141X

Egyesével bliszterezve. 12 pár/csomag, 240 pár/karton (20 csomag)

Méret: 8-11

Kiknek ajánljuk?

Ha fontos a megfelelő fogásbiztonság és a folyadékok elleni védelem munkavégzés közben, akkor a TOP FL BLUE védőkesztyű lesz a megfelelő választás.

TOP FL BLUE LATEX MÁRTOTT POLIÉSZTER VÉDŐKESZTYŰ

TOP N-34Y (N266AT) NITRIL MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

Népszerű, fokozott védelmet biztosító nitril mártott védőkesztyű.

Tulajdonságai:

  • Pamut alapú.
  • Ökölcsontig nitril mártott.
  • Szellőző kézhát.
  • Kiváló fogásbiztonság.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 4111X

12 pár/csomag, 240 pár/karton (20 csomag)

Méret: 7, 8, 9, 10, 11

Kiknek ajánljuk?

Kiváló választás ez a nitril mártott védőkesztyű, akár kisebb eszközökkel végzett finom munkavégzéshez is.

TOP N-34Y (N266AT) NITRIL MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

TOP PU FLOWER PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

Egy klasszikus kertészkesztyű. Tenyéren PU mártott. Kedvező ár, kényelmes viselet.

Tulajdonságai:

  • Poliészter alapú.
  • Tenyerén PU mártott védőkesztyű.
  • Zöld és lila mintás.
  • Szellőző kézhát.
  • Széles méretszortiment.
  • Gumírozott mandzsetta.
  • EN 388:2016
  • Védelmi szintek: 3121XX

12 pár/csomag, 120 pár/karton (10 csomag)

Méret: 7-10

Kiknek ajánljuk?

Kertészeti munkálatokhoz például virág ültetéshez is kiváló választás ez a PU mártott védőkesztyű.

TOP PU FLOWER PU MÁRTOTT VÉDŐKESZTYŰ

TOP NEON VÉDŐKESZTYŰ

TOP NEON bélelt munkavédelmi kesztyű, rugalmas fluo szövet kézháttal.

Tulajdonságai:

  • Minőségi műbőr tenyér

  • 4 irányba rugalmas textil kézfej

  • Puha filc bélés

  • Gumírozott mandzsetta

  • Kényelmes

  • Jó láthatóság

  • EN388, CAT II.

  • Védelmi szint: 2122XX

Méret: 8-11

TOP NEON VÉDŐKESZTYŰ