PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

sofőrkesztyű

Sofőrkesztyűk (Bőr alapú szerelőkesztyűk)

A sofőrkesztyűk egy általános kifejezés, amely lehet az autóvezetéshez készített kesztyűkre vonatkozó, valamint általánosan a bőr alapú szerelőkesztyűkre is, amelyeket különféle munkákhoz használnak.

Felhasznált anyagok:

  • A sofőrkesztyűk általában marhabőrből vagy kecskebőrből készülnek, ami kiváló fogást és kényelmet biztosít a kormány mögött.
  • Szintetikus anyagokból is készülhetnek, melyek strapabíróak és kényelmesek.

Felhasználási területek:

  • Az autóvezetéshez készített sofőrkesztyűk elsősorban a sofőrök kényelmét és a fogást célozzák meg autóvezetés közben, különösen hosszabb utak során.
  • A bőr alapú szerelőkesztyűk széles körben használatosak az ipari és kézi munkákhoz, mint például az építőipar, a fémipar, az általános szerelési munkák és a kertészkedés.

Szabványok: Bár a sofőrkesztyűk nem feltétlenül tartoznak a munkavédelmi kategóriába, azonban néhány általános szabvány vonatkozhat rájuk. Például az ISO 21420 a kézkesztyűk általános követelményeit állapítja meg, beleértve a kényelmet, méretet és ergonómiát. Emellett az EN 388 szabvány a mechanikai kockázatok elleni védelmet értékeli, amely releváns lehet a szerelőkesztyűk esetében is.

Így a sofőrkesztyűk esetében fontos megérteni, hogy az autóvezetéshez használt kesztyűkön túlmenően az általános bőr alapú szerelőkesztyűket is magában foglalhatja, melyek különféle munkákhoz alkalmazhatók.

 

TOP GORUC-A Sofőrkesztyű

A TOP GORUC-A sofőrkesztyű egy kiváló minőségű, munkavédelmi szempontból is hatékony kesztyű, melyet főként szállítmányozó cégek alkalmaznak a munkaterületeiken, hogy biztosítsák a sofőrök kezeinek kényelmét és védelmét. Ezeket a kesztyűket a finom kecskebőr és a gumírozott mandzsetta teszi ki, hogy megfeleljenek a szigorú munkavédelmi előírásoknak és a kényelmi követelményeknek.

Felhasznált anyagok:

  • Finom kecskebőr: A finom kecskebőr puha és rugalmas anyag, amely kiválóan illeszkedik a kézre, biztosítva a kényelmet és a kormány mögötti jó fogást. Ez a bőranyag magas minősége és kopásállósága hosszú távú védelmet biztosít a sofőrök számára.
  • Gumírozott mandzsetta: A gumírozott mandzsetta szorosan illeszkedik a kézre, megakadályozva a szennyeződéseket és a nedvességet a kesztyű belsejében. Ezáltal a kesztyű kényelmes viseletet nyújt, miközben megfelelő védelmet biztosít a kéz számára.

Szabványok: A TOP GORUC-A sofőrkesztyűk megfelelnek az ISO 21420 általános követelményeinek a kézkesztyűkkel szemben, amely biztosítja a kényelmet és a jó illeszkedést. Emellett a kesztyűk anyagai és teljesítménye is megfelelnek az EN 388 szabványnak a mechanikai kockázatok elleni védelem szempontjából.

Alkalmazási példák:

  • Szállítmányozás és logisztika: A TOP GORUC-A sofőrkesztyűk kiválóan alkalmasak a szállítmányozó cégek és logisztikai vállalatok munkaterületein dolgozó sofőrök számára. Ezek a kesztyűk segítenek megvédeni a sofőrök kezeit a hosszú órákon át tartó vezetés során, miközben biztosítják a megfelelő fogást és kényelmet a kormány mögött.
  • Raktározás és anyagmozgatás: A kesztyűk ideálisak a raktári és logisztikai munkákhoz, ahol gyakoriak a kézre nehezedő terhek és a szennyeződésekkel való érintkezés. A finom kecskebőr anyag és a gumírozott mandzsetta kiváló védelmet nyújt ezekben a környezetekben.

Összességében a TOP GORUC-A sofőrkesztyűk kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy biztosítsák a sofőrök kényelmét és védelmét a munkaterületeiken. Ezek a kesztyűk megfelelnek a szigorú munkavédelmi előírásoknak és szabványoknak, és ideális választást jelentenek a szállítmányozó cégek és logisztikai vállalatok számára, akik kiemelkedő védelmet és kényelmet keresnek sofőrjeiknek.

TOP GORUC-A Sofőrkesztyű

 

TOP BUFF-FS-A Hasított Marhabőr Sofőrkesztyű, Fehér, 10

A TOP BUFF-FS-A sofőrkesztyű kiváló minőségű és strapabíró kesztyű, melyet kifejezetten szállítmányozó cégek és más munkaterületeken dolgozó szakemberek számára terveztek. Ez a kesztyű a hasított marhabőr anyagának köszönhetően kiváló védelmet és kényelmet nyújt a mindennapi munkavégzés során, miközben fehér színe elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Felhasznált anyagok:

  • Hasított marhabőr: A hasított marhabőr kiváló minőségű anyag, amely rendkívül strapabíró és kopásálló. Ez az anyag biztosítja a kesztyű hosszú élettartamát és optimális védelmet nyújt a kéz számára a munkavégzés során.
  • Szabványos méret (10): A kesztyű standard mérete 10-es, ami egy általánosan elfogadott méret a kesztyűk esetében, így biztosítva a jó illeszkedést és kényelmet a viselő számára.

Szabványok: A TOP BUFF-FS-A sofőrkesztyűk megfelelnek a releváns munkavédelmi szabványoknak és előírásoknak, beleértve az ISO 21420 általános követelményeit és az EN 388 szabványt a mechanikai kockázatok elleni védelem szempontjából. Ezek a szabványok garantálják a kesztyűk magas minőségét és teljesítményét.

Alkalmazási példák:

  • Szállítmányozás és logisztika: A TOP BUFF-FS-A kesztyűk ideálisak szállítmányozó cégek számára, ahol a sofőröknek hosszú órákon át kell vezetniük, miközben megőrzik a kéz kényelmét és védelmét a marhabőr anyagnak köszönhetően.
  • Építőipar: A hasított marhabőr kesztyűk szintén alkalmasak az építőipari munkákhoz, ahol a kéz védelme és a kényelem kulcsfontosságú. Például építőanyagok kezelése vagy nehéz tárgyak mozgatása során.
  • Raktári munkák: A kesztyűk hasznosak lehetnek raktári környezetben is, ahol a kéz védelme és a fogásbiztonság nélkülözhetetlen a nehéz tárgyak kezelésekor és mozgatásakor.

Ezen felül a TOP BUFF-FS-A kesztyűk alkalmasak más ipari és munkavédelmi felhasználási területekre is, ahol a hasított marhabőr anyag kiváló védelmet és kényelmet nyújt a viselőnek a mindennapos munkavégzés során.

TOP BUFF-FS-A Hasított Marhabőr Sofőrkesztyű, Fehér, 10

 

TOP NEON Sofőrkesztyű: Extra Erős Védelem és Kiemelkedő Láthatóság

A TOP NEON védőkesztyű kifejezetten szállítmányozó cégek és más munkaterületeken dolgozók számára tervezett, kiváló minőségű és extra erősített kesztyű. A kesztyű műbőr tenyérrel és rugalmas fluo szövettel a kézhátán biztosítja a teljes körű védelmet és kiemelkedő láthatóságot. Ezek az egyedülálló jellemzők lehetővé teszik a hatékony munkavégzést minden körülmények között.

Felhasznált anyagok:

  • Műbőr tenyér: A műbőr tenyér kiváló ellenállást biztosít a kopásnak és az abraziónak, miközben megőrzi a kényelmet és a mozgásszabadságot. Ez a tartós anyag kiváló fogást és védelmet nyújt a nehéz munkafolyamatok során.
  • Rugalmas fluo szövet kézhát: A rugalmas és fluoreszkáló szövet a kézháton kiemelkedő láthatóságot biztosít a kesztyű viselőjének. Ez fontos biztonsági szempont, különösen olyan környezetekben, ahol alacsony a láthatóság vagy a kockázat magas.
  • Extra erősítés: Az extra erősített részek további védelmet nyújtanak a kesztyűnek azokon a területeken, ahol nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, például az ujjak vagy a tenyér területén.

Szabványok: A TOP NEON védőkesztyűk megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak és munkavédelmi előírásoknak, hogy biztosítsák a viselők biztonságát és kényelmét. Ez magában foglalja az EN 388 szabványt a mechanikai kockázatok elleni védelemre és az EN 511 hideg elleni védelmi szabványt is.

Alkalmazási példák:

  • Szállítmányozás és logisztika: A TOP NEON védőkesztyűk kiváló választás szállítmányozó cégek és logisztikai vállalatok munkatársai számára. A műbőr tenyér és az extra erősítés biztosítja a megfelelő védelmet az anyagmozgatás és a rakodás során, míg a fluoreszkáló szövet segíti a láthatóságot.
  • Építőipar: Az építőipari munkásoknak is ideálisak ezek a kesztyűk, különösen olyan területeken, ahol fontos a láthatóság és a védelem, például forgalmas útépítési területeken vagy alagútépítésnél.
  • Karbantartás és szerelés: A gépjárművek karbantartásához vagy javításához használhatók ezek a kesztyűk is, ahol fontos a kényelem és a biztonság a mechanikai terhelés ellenére is.

Összességében a TOP NEON védőkesztyűk kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy megfeleljenek a szigorú munkavédelmi előírásoknak és biztosítsák a viselők védelmét és kényelmét. Ezek a kesztyűk ideálisak szállítmányozó cégeknek és más munkaterületeken dolgozóknak, akik kiemelkedő láthatóságot és extra erős védelmet keresnek munkájuk során.

TOP NEON Védőkesztyű: Extra Erős Védelem és Kiemelkedő Láthatóság

 

TOP LASAV-W Báránybőr Sofőrkesztyű Téli Béléssel: Kiváló Védelem a Hidegben

A TOP LASAV-W báránybőr védőkesztyű egy különleges kialakítású, téli béléssel ellátott kesztyű, mely a hideg körülmények között is hatékony védelmet nyújt. A báránybőr anyag és a szatén kézhát kombinációja kiválóan alkalmas a hideg elleni védelemre, miközben biztosítja a kényelmet és a megfelelő mozgásszabadságot. Ezek a kesztyűk ideálisak olyan munkaterületeken, ahol hideg időjárási körülmények között kell dolgozni.

Felhasznált anyagok:

  • Báránybőr: A báránybőr kiválóan tartja a meleget, és kényelmes viseletet biztosít a hidegben. Emellett tartós és kopásálló, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújt a kéznek.
  • Téli bélés: A téli béléssel ellátott kesztyűk extra védelmet biztosítanak a hideg ellen, miközben melegen tartják a kézfejet és az ujjakat. Ezáltal lehetővé teszik a hatékony munkavégzést akár extrém hideg körülmények között is.
  • Szatén kézhát: A szatén kézhát könnyű és lélegző anyag, amely segíti a nedvesség elpárologtatását és a kényelmes viseletet. Emellett védelmet nyújt a szél és a hideg ellen, miközben megőrzi a kesztyű stílusos megjelenését.

Alkalmazási példák:

  • Építőipar és szerelés: Az építőipari és szerelési munkák során gyakran szükség van olyan kesztyűkre, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a hideg ellen. Ezek a kesztyűk ideálisak olyan feladatokhoz, mint például építkezésen vagy tetőfedésnél dolgozók számára.
  • Raktározás és logisztika: A hideg raktári környezetben dolgozók számára is ajánlottak ezek a kesztyűk, mivel megfelelő védelmet nyújtanak a hideg és a nedvesség ellen, miközben kényelmes és könnyű viseletet biztosítanak.
  • Kertészkedés: A téli kertészeti munkák során, például fásítás vagy téli növényápolás során hasznosak lehetnek ezek a kesztyűk, amelyek melegen tartják a kezet és védelmet nyújtanak a hideg ellen.

Összességében a TOP LASAV-W báránybőr védőkesztyűk kiváló választást jelentenek a hideg körülmények között dolgozóknak, akiknek fontos a kényelem és a védelem. Ezek a kesztyűk kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek a szigorú munkavédelmi előírásoknak, és ideálisak számos ipari és munkavédelmi felhasználási területen.

TOP LASAV-W Báránybőr Sofőrkesztyű Téli Béléssel: Kiváló Védelem a Hidegben

 

TOP LUKE Sofőrkesztyű: Kiváló Védelem és Kényelem

A TOP LUKE védőkesztyű egy kiváló minőségű munkavédelmi eszköz, melyet a minőségi műbőr tenyér, szatén kézhát és extra párnázott kialakítás tesz ideálissá a nehéz munkafolyamatokhoz. Ezek a kesztyűk nemcsak kiváló védelmet nyújtanak, hanem maximális kényelmet és mozgásszabadságot is biztosítanak viselőik számára.

Felhasznált anyagok:

  • Minőségi műbőr tenyér: A műbőr tenyér kiváló kopásállóságot és ellenállást nyújt a mechanikai sérülésekkel és környezeti hatásokkal szemben. Ez a tartós anyag megvédi a kezet a sérülésektől és kényelmet biztosít a hosszabb munkavégzés során.
  • Szatén kézhát: A könnyű és légáteresztő szatén kézhát hozzájárul a kényelmes viselethez és a megfelelő légáramláshoz, ezáltal minimalizálja a kéz izzadását és diszkomfort érzetét.
  • Extrán párnázott kialakítás: Az extra párnázat és betét további védelmet és kényelmet biztosít a kéznek, különösen azokon a területeken, ahol nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, például az ujjak vagy a tenyér területén.

Alkalmazási példák:

  • Építőipar és szerelés: Az építkezéseken és szerelési munkákon dolgozók számára ideálisak ezek a kesztyűk, mivel kiválóan védik a kezet a sérülésektől és az ellenállástól. Az extra párnázott kialakítás lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést még a nehéz körülmények között is.
  • Gépkezelés és ipari munkák: A gépkezelőknek és ipari munkásoknak ajánlottak ezek a kesztyűk, mivel védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések és az abrazív hatások ellen, miközben megőrzik a kényelmet és a mozgásszabadságot.
  • Anyagmozgatás és raktározás: A raktári munkások és anyagmozgatók számára is hasznosak ezek a kesztyűk, mivel kényelmet és védelmet nyújtanak a kéznek a csomagolás, rakodás és anyagmozgatás során.

Összességében a TOP LUKE védőkesztyűk kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek a szigorú munkavédelmi előírásoknak és biztosítsák a viselők kényelmét és védelmét a nehéz munkafolyamatok során. Ezek a kesztyűk ideálisak számos ipari és munkavédelmi felhasználási területen, ahol fontos a védelem és a kényelem egyaránt.

TOP LUKE Sofőrkesztyű: Kiváló Védelem és Kényelem