PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

BLOG

Ajánlás! Top Munkavédelmi Kesztyűk Gumiszerelő Műhelyek Számára!

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.02.23 12:29
Ajánlás! Top Munkavédelmi Kesztyűk Gumiszerelő Műhelyek Számára!

Kedves Ügyfeleink,

Gumiszerelő műhelyekben, ahol a precizitás, a biztonság és a kényelem kiemelten fontosak, a Top Munkavédelmi Kesztyűk kiváló választásnak bizonyulnak. Az alábbi ajánlások segítenek kiválasztani a megfelelő kesztyűt a feladatokhoz:

  1. TOP NITRIL MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: A gumiszerelés során ideális választás, mivel a nitril bevonat ellenáll a vegyszereknek, olajoknak és szennyeződéseknek. Kiváló tapadást biztosít a szerszámokhoz és megvédi a kezet a sérülésektől.
  2. TOP LATEX MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Ha természetes anyagokkal szeretne dolgozni, a latex bevonatú kesztyű kiváló választás lehet. Rugalmas, jó tapadással rendelkezik, és védelmet nyújt a mechanikai sérülések ellen.
  3. TOP PU TERRAIN PU MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Ha könnyű, légáteresztő, ugyanakkor védő kesztyűre van szükség, a PU mártott kesztyűk ideálisak. Kényelmes viseletet biztosítanak és megfelelő védelmet nyújtanak a különböző munkafolyamatok során.
  4. TOP CUT PU (HP501) VÁGÁSBIZTOS PU MÁRTOTT KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Amennyiben a munkafolyamatok során vágásbiztos védelmet is igényel, ez a kesztyű kiváló választás. A PU bevonat kényelmet és jó tapadást biztosít, miközben véd a vágószerszámoktól.
  5. TOP WELDING-R BÉLELT HEGESZTŐ KESZTYŰ:

    • Felhasználási terület: Hegesztéshez javasoljuk ezt a kiváló minőségű kesztyűt. Bélelt kivitelének köszönhetően kiváló hőállóságot biztosít, miközben a bőr megóvásáról is gondoskodik.

A Top Munkavédelmi Kesztyűk széles választéka segít abban, hogy megtalálja az Ön munkájához leginkább megfelelő védőkesztyűt. Minden termékünk megfelel a szigorú minőségi szabványoknak, és a gyártó cég hosszú évek óta elkötelezett a biztonság és a kényelem iránt.

Ha további segítségre van szüksége a választásban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik szívesen nyújtanak szakértői tanácsokat.

Biztonságos munkavégzést kívánunk!

Üdvözlettel, Vida Gábor PROMOL System Kft.